Όλο

το

Λασίθι

σε

μια

σελίδα

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ

ΤΗΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΣΑΣ

Στην «Europlan» το βραβείο για την «Καλύτερη Αρχιτεκτονική Μονοκατοικίας στην Ευρώπη»

0

Σπουδαία διεθνή διάκριση πήρε μια Λασιθιώτικη εταιρεία! που είναι μέλος του επιμελητηρίου μας.  Στο διαγωνισμό European Property awards που έγινε στο Λονδίνο η εταιρεία Europlan πήρε το βραβείο για «Καλύτερη Αρχιτεκτονική Μονοκατοικίας στην Ευρώπη»! Ο εκ των ιδρυτών της εταιρείας Γιώργος Γουναλάκης μάλιστα συγκινημένος δήλωσε:

“Γνωρίζαμε ότι είχαμε λάβει το βραβείο για την «Καλύτερη Αρχιτεκτονική Μονοκατοικίας στην Ελλάδα» και για τον λόγο αυτό βρεθήκαμε εδώ ώστε να παραστούμε στην τελετή απονομής.
Αυτό που δεν γνωρίζαμε και μας ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της απονομής είναι ότι λάβαμε και το βραβείο για «Καλύτερη Αρχιτεκτονική Μονοκατοικίας στην Ευρώπ绨, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η εταιρεία μας θα εκπροσωπήσει την Ευρώπη στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό που θα γίνει στο Ντουμπάι στις 3-4 Δεκεμβρίου 2014.
Συνεπώς έχουμε πλέον 25% πιθανότητες να κερδίσουμε τον Παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία αυτή διαγωνιζόμενοι με τους νικητές της κατηγορίας απο Ασία , Αφρική και Αμερική. Είναι μια τεράστια ΔΙΑΚΡΙΣΗ για την εταιρεία μας και πραγματικά είμαι πολύ πολύ συγκινημένος απόψε.
Οι κόποι τόσων ετών … τουλάχιστον δεν πάνε χαμένοι. Εκτός απο συγκινημένος , νιώθω πολύ υπερήφανος που εκπροσωπώντας την Ελλάδα , την Ευρώπη , ουσιαστικά θα εκπροσωπούμε τον Αγιο Νικόλαο Κρήτης.»

Πηγή cna.gr

Share.